top of page

DK-huset

 

Där vi finns på DK-huset finns plats för fler verksamheter. Här finns kontor, lager, samlingslokaler och möjlighet till anpassningar för just din verksamhet.

Kontakta Ulrica om ni är intresserade av titta och resonera kring möjligheten att hyra lokaler
.


Ulrica Persson
0706-83 64 91
ulrica@dialogkraft.se

I DK-huset

 

MARINBRYGGOR

Bryggor för alla ändamål, vi hittar bästa lösningen för dig. Vi erbjuder såväl fasta anläggningar som flytbryggor och arbetar både med plast och betongpontoner. Vi hjälper er att välja lämpliga lösningar för infästning och kan i mån av tid också erbjuda iläggning av bryggan. Vill ni ha ett altandäck i anslutning till bryggan kan vi hjälpa till även med det så det blir enhetligt och estetiskt tilltalande.

Mail:  info@marinbryggor.se       Tele: 070-258 20 65

SNABBÖVERSTÄTTARE

Snabböversättare är svenskt dotterbolag till det multinationella nederländska översättningsföretaget Snelvertaler B.V. Företaget är helt webbaserat och hjälper allt från storföretag till privatpersoner med översättningstjänster inom en rad ämnesområden till fler än 150 språk.

Mail: info@snabboversattare.se   Tele: 021-372 46 00

COLORGLO

Vi på ColorGlo är specialister på restaurering, reparation, färgning och rengöring av skinn, plast, tyg, vinyl och andra inredningsmaterial. Våra patenterade, unika och miljövänliga behandlingsmetoder återställer originalinredningar till ett skick du förmodligen inte trodde var möjligt. En sliten, skadad eller missfärgad favorit återställs helt… utan att det kostar dig skjortan.

Mail: dalarna@colorglo.se   Tele: 070-458 20 65

SORMA

Sorma Sverige AB startade år 2007 och har sedan dess utvecklats till en ledande leverantör av städmaskiner med starka varumärken. Huvudkontoret finns i Solna och sedan några år tillbaka har vi också lokalkontor i Norrköping, Örebro och Norberg.
I vår värld är miljö och hållbarhet mycket viktigt. Vi är därför stolta att kunna erbjuda marknadens bredaste sortiment av städmaskiner och marknadsledande miljötekniker som kan öka såväl era marginaler som företagets image. 

Mail: mikael.skansfors@sorma.se   Tele: 070-611 84 74

BERGSLAGENS FOLKHÖGSKOLA

Välkommen till den samhällsengagerade folkhögskolan i hjärtat av Bergslagen! Vi står för arbetarrörelsens syn på människan, samhället och kunskapen. Som folkhögskola har vi särskild stor frihet att utforma kursinnehållet så att det passar just dina förutsättningar och intressen. Tillsammans med våra kunniga och engagerade lärare är du som kursdeltagare med och planerar kursupplägg. Förutom behörighetsgivande grundskole- och gymnasiekurs kan du läsa bland annat Studiemotiverande folkhögskolekurs, Svenska för invandrare, Etableringskurs, Skriv ditt liv, Miljö- och Klimatkurs Agenda 2030.

Mail: info@bfhsk.se Tele: 0223-333 00

Sorma logotyp.png
logga Bergslagens fhsk.jpg
unnamed
DSC00033
DSC00025
DSC00072
DSC00016
DSC00158
DSC00036
DSC00148
Namnlös
DSC00146

”Ett samarbete med DialogKraft främjar social hållbarhet varje dag

genom att människor som har svårt att få fäste på den ordinarie arbetsmarknaden

erbjuds en varaktig anställning!”

logo-systemair.jpg
emballageteknik-il.gif
Namnlös.jpg

Besöksadress:

 

Nytgatan 2

738 34 Norberg

 

0223 - 65 50 57

 

info@dialogkraft.se

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page